STC-100A është një smartfon kontrollues dixhital i temperaturës me 1 rele dalëse për të kontrolluar furnizimin me energji të a frigorifer ose një ngrohës.Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e termostatit dixhital STC-100A janë si më poshtë:

 • Temperatura pika e caktuar dhe histereza përcaktojnë intervalin e synuar të temperaturës dhe veçmas kufijtë e lartë dhe të ulët të pikës së caktuar të temperaturës në dispozicion;
 • Vendosni parametrat e ekzistimit të NVM në memorien automatike, rifilloni të gjitha të dhënat pasi të ktheheni në punë, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
 • Histereza e rregullueshme e temperaturës, koha e vonesës së kompresorit dhe kalibrimi i temperaturës;
 • Alarmi sipas kodit të gabimit në ekran (pa sinjalizues brenda);
 • Alarmi kur temperatura e sensorit është mbi intervalin e matshëm ose gabimi i sensorit.

Paneli i përparmë i kontrolluesit të temperaturës STC-100A blank blank blank


Diagrami i instalimeve elektrike të kontrolluesit të temperaturës STC 100A blank


Menyja e funksionit STC100A

KodiFunksioniMINMAXE paracaktuarNjësia
HCMënyra e ftohjes ose e ngrohjesCHC
DHistereza e temperaturës / Diferenca e Kthimit1155°C
LSKufiri i ulët për përcaktimin e SP-40PS-40°C
HSKufiri i sipërm për përcaktimin e SPPS9970°C
CAKalibrimi i temperaturës = Temperatura reale. - Temperatura e matur.-770°C
PTKoha e vonesës së mbrojtjes për ngarkesë (pa marrë parasysh mënyrën e ftohjes ose ngrohjes)071Min

Si të vendosni intervalin e synuar të temperaturës? Gama u përcaktua nga "SP" në "SP + Difference" në këtë njësi.

 • SP do të thotë Temperatura SetPoint, dhe është kufiri i poshtëm në këtë kontrollues;
 • [SP + Hysteresis] është kufiri i sipërm (Hysteresis është një parametër i njëanshëm këtu).
 • Nga SP në [SP + Hysteresis] është diapazoni që dëshiron të mbajë temperatura e përdoruesit, pasi të kalojë këtë interval, statusi i ngarkesës do të ndryshohet, ndiqni hapat e mëposhtëm për ta vendosur atë:
  • Shtypni tastin "SET", i cili tregon vlerën SP;
  • Shtypni butonat "Lart" dhe "POSHTË" për të ndryshuar SP, të cilat LS dhe HS e kufizojnë;
  • Do të kthehet në gjendjen normale në 4s nëse nuk funksionon.

Si të konfiguroni parametrat e tjerë?

 1. Mbani tastin "SET" për 4s për të hyrë në ndërfaqen e kodit të funksionit dhe do të shihni HC. H do të thotë ngrohje vetëm termostat mode, C do të thotë termostat ftohës modaliteti.
 2. Shtypni butonat “LART” ose “POSHT” për të zgjedhur kodin që dëshironi të përditësoni;
 3. Shtypni "SET" për të parë vlerën ekzistuese;Mbani tastin "SET" dhe mos e lëshoni, ndërkohë, shtypni butonat “LART” ose “POSHT” për të ndryshuar të dhënat;
 4. Lëshoni të gjithë çelësat dhe më pas shtypni butonin "LAR" ose "POSHT" për kodin tjetër;

Më shumë këshilla:

 • Përsëritni hapat 3/4 për të rregulluar parametrat e tjerë;
 • Të gjitha të dhënat e reja do të ruhen automatikisht dhe do të kthehen në statusin normal në 4 sekonda nëse nuk funksionojnë.

Shumica e gabimeve mund të zgjidhen duke zëvendësuar një sensor të ri, ju lutemi gjeni më shumë zgjidhje nga manuali i mëposhtëm i përdoruesit.


STC-100A Regjistrimi i problemeve dhe kodi i gabimit të kontrolluesit

 • E1: Njësia e kujtesës është e prishur
 • EE: gabim termistor
 • HH: temperatura e zbuluar > 99°C
 • LL: temperatura e zbuluar < -50°C
Shumica e gabimeve mund të zgjidhen duke zëvendësuar një sensor të ri, ju lutemi gjeni më shumë zgjidhje nga manuali i mëposhtëm i përdoruesit.

Shkarkimi i manualit të kontrollit të temperaturës STC-100A 

Manuali i përdorimit të termostatit STC 100A në spanjisht

Manuali i përdorimit të termostatit STC-100A në español.pdf
Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.
Ky manual përdorimi bazohet në Elitech STC-100A dhe duhet gjithashtu të jetë i zbatueshëm për të njëjtin kontrollues nga Eko, Kamtech.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar