Termostati dixhital i shkrirjes STC-9200 është projektuar për të kontrolluar Ftohje & avullues Fitues për shkrirje dhe avullues statusi i furnizimit me energji elektrike përmes 3 releve të daljes dhe 2 sensorëve NTC. Zakonisht i përshtatshëm për dhoma ngrirëse që duhet të kontrollojnë efektin e avullimit dhe rrjedha e ajrit të ftohtë.?

Funksionet kontrolluese të integruara të termostatit të programueshëm STC-9200 të temperaturës dhe shkrirjes dhe ventilatorit, të përshtatshme për dhomat e ngrirjes që kontrollojnë shkrirjen dhe ventilatorin.

Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e termostatit të shkrirjes STC-9200

 1. Temperatura e caktuar-pika (-50 0,0 deri në 50,0 ℃) dhe histeresis për të përcaktuar intervalin e temperaturës së synuar; Dhe kufiri i lartë dhe i ulët për pikën e caktuar të temperaturës në dispozicion;
 2. Kontrolloni ftohjen sipas temperaturës dhe kohës së vonesës së modifikueshme;
 3. Kontrolloni shkrirjen sipas temperaturës dhe kohës së vonesës së modifikueshme, dhe shkrirjes artificiale të detyruar të disponueshme;
 4. Siguroni një kohë pikimi të ujit të redaktueshëm;
 5. dy opsione të mënyrës së numërimit të kohës për ciklin e shkrirjes;
 6. Mund të arrihet që shfaqja e temperaturës së qëndrueshme të sensorit të shkrirjes në ekran;
 7. Alarmi sipas kodit të gabimit në ekran dhe sinjalizuesi bërtet, dhe funksioni i alarmit të temperaturës së tepërt mund të çaktivizohet;
 8. Kontrolloni alarmin mbi temperaturën e ngrirës dhoma sipas kohës dhe temperaturës;
 9. Kontrolloni ventilatorin sipas kohës dhe temperaturës.

Karakterizohet nga 1 deri në 8 njësoj si STC-9100 kontrollues i temperaturës së shkrirjes; tipari 9 ka të bëjë me kontrollin e ventilatorit.

kontrollues i ri i temperaturës STC 9200
kontrollues i ri i temperaturës STC 9200

Përfitimet e kontrolluesit të temperaturës STC-9200

 • Mënyra të shumta pune për ventilatorin e avulluesit, Mbuloni shumicën e skenarëve;
 • Menytë e administratorit dhe të përdoruesit veçmas janë të lehta për t'u përdorur për përdoruesit dhe diapazoni i pikës së caktuar mund të kufizohet në menynë e administratorit të kyçur;
 • Ftohje e detyruar dhe shkrirje e detyruar janë të disponueshme manualisht;
 • Opsione të mjaftueshme për cilësimet e shkrirjes, si koha e pikimit të ujit, koha e qëndrueshme e shkrirjes, koha e intervalit të shkrirjes, Temperatura e ndalimit të shkrirjes dhe mënyra e numërimit të ciklit të shkrirjes
 • Të dhënat e konfigurimit të ngarkimit/shkarkimit të grupit te mbështetja e kontrolluesit nga Copy-Key;
 • Ekran LED i madh dhe i qartë me rezolucion 0,1°C;
 • Sensori i temperaturës NTC i papërshkueshëm nga uji 2 copë (kabllo sensori me gjatësi 2 m) me saktësi ±1°C;

Elitech STC-9200 Kontrolluesi i temperaturës Paneli i përparmë

blank blank blank

Ka katër çelësa në panelin e përparmë, shtypja e vetme zakonisht për të kontrolluar vlerat ekzistuese; tastet e kombinimit për vendosjen; ju lutemi mësoni më shumë nga manuali.


Diagrami i instalimeve elektrike të STC 9200

Diagrami i ri i instalimeve elektrike 2020 i kontrolluesit dixhital të temperaturës STC 9200 nga Haswill Electronics Diagrami i ri i instalimeve elektrike 2020 STC 9200 kontrollues i temperaturës


blank

 


STC 9200 kontrollues dixhital i temperaturës Foto e instalimeve elektrike të ventilatorit të kontrollit të shkrirjes së ftohjes
Fotografia e instalimeve elektrike e kontrolluesit dixhital të temperaturës STC 9200 mund të kontrollojë ftohjen dhe shkrirjen * Ventilatori
 • Porta 1#: Lidhja elektrike e drejtpërdrejtë nga fuqia hyrëse do të dalë në ngarkesa nga portet e tjera (#2/3/4) nëse arrihen kushtet, Është e rrezikshme nëse lidhni telin e gabuar.
 • porta 2#: Rele për lidhjen e kompresorit;
 • porta 3#: Rele për njësinë e shkrirjes së instalimeve elektrike në avullues;
 • porta 4#: Rele për daljen e ventilatorit;
 • porta 5# & 6#: fuqia hyrëse për funksionimin e STC-9100, nuk ka nevojë të dalloni drejtpërdrejt ose zero;
 • porta 7#: Sensori NTC për matjen e temperaturës së dhomës;
 • Porta 8#: Co-point për dyfish Sensori NTC i temperaturës;
 • porta 9#: Sensori NTC për matjen e temperaturës së menjëhershme të njësisë së shkrirjes në avullues;
 • Copy-key: Mini port USB përshtatet për të konfiguruar në masë kontrollorët.
Diagrami i vjetër i instalimeve elektrike të kontrolluesit dixhital të temperaturës STC 9200
Diagrami i vjetër i instalimeve elektrike STC 9200

Menyja e funksionit të kontrolluesit STC-9200

Kontrolluesi i temperaturës STC-9200 ekziston dy versione kodimi,
koloni i 2-të. është akronimi i funksionit në anglisht
koloni i 3-të. F është shkurtesa e Funksionit,
Kate.En F FunksioniMinE paracaktuarMaksNjësiaNiveli i menysë
Temp.SETF01SP (Pika e cilësuar e temperaturës)LS-5SHBA°CMenuja e përdoruesit
HY F02Histereza e temperaturës / Diferenca e Kthimit1225°C
SHBA F03Kufiri i sipërm për PSLS2050°CMenuja e administratorit
LS F04Kufiri më i ulët për PS-50-20SHBA°C
AC F05Koha e vonesës për kompresorin
Koha e vonesës për shkrirjen (vetëm për modalitetin e ajrit termik)
0350Min
Defr.IDFF06ShkrirjaCikli / Koha e Intervalit06120Ora
MDFF07Koha e qëndrueshme030255Min
DTEF08Ndalimi i temperaturës-501050°C
FDTF09Koha e pikimit të ujit02100Min
TDFF10Modaliteti i shkrirjes:
EL: shkrirja me ngrohje elektrike;
HTG: shkrirja nga ajri termik
ELELHTG
DCTF11Mënyra e numërimit të ciklit të shkrirjes:
RT: Koha kumulative nga ndezja e kontrolluesit;
COH: Koha kumulative e zgjimit të kompresorit.
RTRTCOH
DFDF12Modaliteti i shfaqjes gjatë shkrirjes:
RT: Tregon temperaturën e sensorit të dhomës;
IT: Tregon temperaturën e sensorit të shkrirjes (që zgjat
10 minuta pas shkrirjes)
RTRTTI
TifozFNCF13Mënyrat e daljes së ventilatorit kur FOT ≥ 0:
CTR: Fansi fillon nga FOT, Ndaluar nga FST;
AKTIV: puna e vazhdueshme përveçse fillon shkrirja,
CN: FOD vlera është sekonda për nisjen e Fan më vonë se sa
Kompresori ndizet, Ventilatori ndalon nëse fillon shkrirja.
CTRCTRCN
FOTF14Sensori i avulluesit Temperatura për fillimin e ventilatorit-50-10FST°C
FODF15Vonesa kohore për fillimin e tifozëve:
FOD FOD
vlera është sekonda për fillimin e Fan
më herët se sa fillon kompresori,
Ndaloni ventilatorin nëse ndalon ftohja.
FOD >= 0: Fansi ishte kontrolluesi nga FNC
-25560255S
FSTF16Sensori i avulluesit Temperatura për ndalimin e ventilatoritFOT-550°C
AlarmiALUF17Sensori i temperaturës së dhomës për të aktivizuar alarminKufiri i sipërmTE GJITHA5050°C
TE GJITHAF18Kufiri i ulët-50-50ALU°C
ALDF19Vonesa kohore01599Min
Kalib.OTF20Kalibrimi i temperaturës-10010°C
Kodi EN dhe versioni i kodit F janë të dy të disponueshëm.

Si të vendosni temperaturën?

Temperatura e dhomës është përcaktuar nga "F1"te"F1 + F2"(nga"SET"te"SET + HY");

Ju mund t'i vendosni ato në ndërfaqen e përdoruesit ose ndërfaqen e administratorit, më poshtë është metodë për administratorin.

 1. Futni ndërfaqen e administratorit: mbani tastin [SET] dhe tastin [Poshtë] në të njëjtën kohë për 10 sekonda; do të shihni kodin "F1" ("SET").
 2. Shtypni tastin [SET] për të kontrolluar vlerën aktuale dhe shtypni tastin [Poshtë] ose tastin [Lart] për të ndryshuar vlerën F1;
 3. Shtypni tastin [SET] për të ruajtur të dhënat e reja dhe përsëri në listën e menusë do të shihni përsëri kodin "F1" ("SET").
 4. Kalo në "F2"("HY") kodoni duke shtypur tastin [UP].

Ju lutemi referojuni seksionit 4.1 në udhëzimin PDF për "Metoda e vendosjes në ndërfaqen e përdoruesit".


Si të konfiguroni shkrirjen

Kjo njësi kontrollon shkrirjen sipas kohës dhe temperaturës.

 1. Gjendja e temperaturës: temperatura e sensorit të avullimit është më e ulët se "temperatura e ndalimit të shkrirjes" e paracaktuar F8 (DTE), e cila është një vlerë e rëndësishme për të parandaluar shkrirjen e tepërt.
 2. Kushti kohor 1: koha reale kalon kohën e intervalit të paracaktuar F6 (IDF), një parametër i rregullt për pothuajse të gjithë termostatët e shkrirjes.
 3. Kushti kohor 2: Nëse "metoda e shkrirjes" që merrni është gazi i nxehtë nga kompresori rrotullues i kundërt kur F10 = 1 (TDF= HTG), do të numërojë momentin e ndalimit të fundit të kompresorit plus F5 (AC), e cila është një vlerë mbrojtëse për të shmangur ndezjen dhe ndalimin e shpeshtë të kompresorit.

Kjo video është gjithashtu e disponueshme në zërat e gjuhëve të tjera, zgjidhni atë nga këndi i sipërm djathtas i videos më poshtë


Si të vendosni ventilatorin e avullimit?

Kontrolloni F15 (FOD) vlerë përpara të tjerëve, siç tregon harta e mendjes më poshtë.

si të vendosni parametrat e ventilatorit të termostatit të shkrirjes stc 9200 nga haswill
si të vendosni parametrat e ventilatorit të termostatit të shkrirjes STC 9200 nga haswill? ref këtë plan mendor

Manuali i përdorimit të termostatit STC-9200 Shkarkim falas

Manuali i përdorimit të termostatit STC 9200 në spanjisht

Manuali i përdorimit të termostatit STC-9200 në español.pdf
Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.

Haswill Electronics krijoi këto manuale përdoruesi sipas Elitech STC 9200, nuk mund t'ju sigurojmë se ato janë të njëjta nëse pajisja juaj është prodhuar nga prodhues të tjerë si sigma, sterownik, Kamtech ose Finglai.


Kodi i gabimit STC-9200

  • Sensorët e temperaturës mesatare E01 dhe E02 nuk mund të marrin të dhëna të vlefshme, mbase kablloja e termistorit është e hapur ose e shkurtër, E01 për sensorin e dhomës, E02 nga sensori i shkrirjes;
  • Kodi HHH/LLL nënkupton vlerën e temperaturës së matur me sensor përtej intervalit të matshëm; ju lutemi gjeni formulën e detajuar nga Udhëzim STC-9200.
  • Ekrani pulson pa pushim (leximi i numrit pulson) do të thotë se sensori i dhomës ka një problem; temperatura e menjëhershme e zbuluar tejkalon intervalin e lejuar; ju lutemi kontrolloni kompresorin tuaj dhe ndryshoni statusin e punës nëse është e nevojshme pas rregullimit të sensorit të temperaturës.
Shumica e gabimeve mund të zgjidhen duke zëvendësuar një sensor të ri, ju lutemi gjeni më shumë zgjidhje nga manuali i mëposhtëm i përdoruesit.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar