Kontrolluesi i temperaturës STC-200 ofron një stafetë të vetme dalëse për të kontrolluar furnizimin me energji të një frigoriferi ose një ngrohës ose një alarmi i jashtëm njësi.Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e termostat dixhital STC-200+ janë si më poshtë:

 • Ky mund të jetë monitori i alarmit të temperaturës me zë/të dukshëm për frigoriferin, shkarkimin, dhomën e shërbimit dhe serën;
 • Pika e caktuar e temperaturës dhe histereza përcaktojnë intervalin e synuar të temperaturës dhe kufijtë e lartë dhe të ulët veçmas për pikën e caktuar të temperaturës në dispozicion;
 • Vendosni NVM në memorien automatike parametrat ekzistues, rifilloni të gjitha të dhënat pasi të ktheheni, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
 • Histerezë e rregullueshme e temperaturës, Koha e vonesës së kompresorit dhe kalibrimi i temperaturës;
 • Alarmi kur temperatura e dhomës tejkalon diapazonin e matshëm ose gabimin e sensorit;
 • Alarmi nga ulërima e sinjalizuesit dhe një kod gabimi në ekran.

Paneli i përparmë i kontrolluesit të temperaturës STC-200+

blank   blank blank


STC-200+ Diagrami i lidhjes së kontrolluesit

blank


Menyja e funksionit STC-200+

KodiFunksioniMinMaksE paracaktuarNjësia
F0Diferenca e kthimit të temperaturës/histereza1163°C
F1Koha e vonesës së mbrojtjes për frigoriferin093Min
F2Kufiri i ulët për PS Vendosja-50F3-20°C
F3Kufiri i sipërm për PS VendosjaF29920°C
F4Mënyra e ftohjes ose e ngrohjes ose e alarmit131
F5Kalibrimi i temperaturës-550°C

Si të vendosni intervalin e synuar të temperaturës?

Gama e temperaturës u përcaktua nga "SP" në "SP + Diferenca (Hysteresis)" në këtë njësi.

 • SP nënkupton pikën e caktuar të temperaturës; është kufiri i poshtëm në këtë kontrollues;
 • Rezultati "SP + Hysteresis" është kufijtë e sipërm (Histereza është një parametër i njëanshëm këtu).
 • Nga SP në "SP + Hysteresis" është diapazoni që përdoruesi dëshiron të mbajë temperaturën; një herë tejkalon këtë interval, statusi i ngarkesës do të ndryshojë; ndiqni hapat e mëposhtëm për ta vendosur atë:
  • Shtypni tastin "SET", i cili tregon vlerën SP;
  • Shtypni butonat "Lart" dhe "POSHT" për të ndryshuar SP, të cilat F2 dhe F3 janë të kufizuara;
  • Do të kthehet në gjendjen normale në të 30-tat nëse nuk funksionon.

Si të konfiguroni parametrat e tjerë të STC200+?

 1. Mbani butonat "SET" dhe "Up" për 4 sekonda njëkohësisht për të hyrë në ndërfaqen e kodit të funksionit; do ta shohësh F0.
 2. Shtypni butonat “LART” ose “POSHT” për të zgjedhur kodin që dëshironi të përditësoni;
 3. Shtypni butonin "SET" për të kontrolluar vlerën ekzistuese;
 4. Shtypni butonat "Lart" ose "POSHTE" për të rregulluar të dhënat;
 5. Shtypni përsëri tastin "SET" në menynë e funksioneve dhe vlera e konfiguruar ruhet.

Më shumë këshilla:

 • Përsëritni hapat 2 / 3 / 4 për të rregulluar parametrat e tjerë;
 • Shtypni "SET" për 3 sekonda për të ruajtur të dhënat dhe për t'u kthyer në statusin normal të monitorit.

Si ta merrni si frigorifer monitor dhe alarm i temperaturës?

 • Vendos F4= 3;
 • Alarmi i jashtëm do të aktivizohet sapo të gjendet se temperatura e dhomës kalon kufirin e sigurt (SP+Hysteresis dhe SP);
 • Si nje Sistemi i monitorimit të temperaturës së dhomës me një alarm të integruar dhe alarm të jashtëm që mbështetet, është i përshtatshëm si për dhomën e ngrirjes ashtu edhe për dhomën e ngrohtë; por nuk do të kontrollojë frigoriferin ose ngrohësin;
 • Mund të përdoret si monitor i temperaturës së shkarkimit/njësi alarmi për ujin e akuariumit/depozitës së peshkut, gjoksin/ngrirësin e drejtë, dhomën e serverit, dhomën e spa, dhomën e duhanit, bodrumin e verës, etj.

STC-200 + Regjistrimi i problemeve dhe kodi i gabimit

 • E1: Njësia e kujtesës është e prishur
 • EE: gabim termistor
 • HH: temperatura e zbuluar > 99°C
 • LL: temperatura e zbuluar < -50°C
Shumica e gabimeve mund të zgjidhen duke zëvendësuar një sensor të ri, ju lutemi gjeni më shumë zgjidhje nga manuali i mëposhtëm i përdoruesit.

Shkarkimi i manualit të përdorimit STC-200+

Manuali i përdorimit të termostatit STC 200 në spanjisht

Manual de usuario de Termostato STC-200 në español.pdf
Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.
Më shumë këshilla:
 • Ky udhëzim bazohet në kontrolluesin e temperaturës Elitech STC 200+;
 • të njëjtat produkte me një paketë të ngjashme nga furnitorë të tjerë duhet të jenë të qëndrueshme, por jo të garantuara të jenë 100% të njëjta.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar