blank

STC-2301 е дигитален температурен контролер со линија на високо-ниска граница, нуди 1 излезно реле до контрола фрижидер или грејач.Минимална сума за нарачка: 100 УСД


Карактеристики на контролорот за ладење или греење STC-2301

 • 6 копчиња чувствителни на допир;
 • Температурата за вклучување/исклучување го одредува целниот температурен опсег, поставете ги директно со копчињата за кратенки;
 • Вметнете NVM во автоматската меморија постојат параметри, продолжете со сите податоци откако ќе се вратите, не треба повторно да ги конфигурирате;
 • Прилагодлива калибрација на температурата;
 • Контролирајте го ладењето по температура и по можност за уредување време на одложување на заштитата на компресорот; компресорот работи 15 минути и запира 30 минути по грешка на сензорот;
 • Аларм по код за грешка на екранот, а звучникот вреска;
 • Контролирајте го алармот за прекумерна температура во замрзнувачот по време и температура и нуди 2 типа на режим на броење време за времето на одложување на алармот.

Преден панел на контролорот за температура STC-2301 blank blank blank


Дијаграм за поврзување на регулаторот за температура STC-2301

Дијаграм за поврзување на дигиталниот контролер на температурата STC 2301
Дијаграм за поврзување на дигиталниот контролер на температурата STC 2301

Haswill Electronics STC 2301 температурен дијаграм 4
Haswill Electronics STC 2301 температурен контролер 4 жици слика

Мени за функции на регулаторот за температура STC-2301

Совети:

 • Пристапете до оваа табела од компјутерскиот прелистувач за најдобро искуство;
 • Лизгајте лево и десно за да видите повеќе колони или пробајте го режимот на работната површина на вашиот мобилен телефон.
 • или Преземете го PDF; или Погледнете го на Лист на Google
КодФункцијаМинМаксСтандардноЕдиница
F9Време на одложување само за заштита на компресорот0100Мин
F10Време на одложување на алармот од вклучувањето на контролорот0.124.02.0Час
F11Вредност на над-температура на алармот050.05.0°C
F12Време на одложување на алармот по F10
(брои време од моментот на F10 завршено)
012010Мин
F13 Калибрација = Реална - измерена температура-10.010.00°C
F140: Режим на ладење;
1: Режим на греење
010N/A

Како да ја поставите целната температура?

Целниот температурен опсег беше дефиниран помеѓу „ON TEMP“. и „ИСКЛУЧЕН ТЕМП“.

Но F14 го одредува режимот на работа, како а контролер за ладење или а контролер за греење, и целниот температурен опсег ќе се препише на стандардната вредност штом ќе го промените F14; Затоа, најдобро би било да го потврдите F14 прво пред да ги конфигурирате другите параметри.

Како да ја поставите температурата за стартување/запирање на товарот?

 • Копче [On Temp]: допрете го ова за да го проверите/уредите постоечкото [Temperature value to Turn-on the Load], знакот „On Temp“ осветлување;
 • Копче [Off Temp]: допрете го ова за да го проверите/уредите постојното [Temperature value to Turn-off the Load], знакот „Off Temp“ осветлување.

STC-2301 температурен контролер Упатство за употреба Преземи

Упатство за употреба на термостат STC 2301 на шпански

Manual de usuario de Termostato STC-2301 en español.pdf
Имајте предвид дека на англиската страница се прикажува само англиската верзија на упатството за корисникот, ве молиме префрлете се на соодветната јазична страница за да го преземете прирачникот PDF на други јазици.

 


Најчесто поставувани прашања за термостат со компактен панел Haswill

 1. Како да ја добиете цената?
  Кликнете на копчето за пребарување и пополнете го формуларот, ќе добиете одговор за неколку часа.
 2. Целзиусови VS Фаренхајт
  Сите наши дигитални контролори за температура стандардно во Целзиусови степени, а дел од нив се достапни во Фаренхајт со различни минимални количини на нарачки.
 3. Споредба на параметри
  Компактни панелни табели за дигитални контролери за температура
 4. Пакет
  Стандардниот пакет може да вчита 100 компјутери / CTN дигитални контролери за температура.
 5. Додатоци
  Ви предлагаме да купите резервни делови од 5% ~ 10% како штипки и сензори како залиха.
 6. Гаранција
  Стандардна едногодишна (продолжувачка) гаранција за квалитет на сите наши контролори, ние ќе понудиме бесплатна замена доколку најдеме дефект во квалитетот.
 7. Услуга за приспособување
  Ако не можете да најдете соодветен контролер на температурата на оваа веб-локација, ние ќе ви помогнеме да го развиете врз основа на нашите постоечки зрели производи;
  Благодарение на комплетниот кинески сет на поврзани индустриски синџири, нашите прилагодени термостати се со висок квалитет и ниска цена;
  MOQ е обично од 1000 парчиња. не двоумете се да контактирате со нас за услуги за прилагодување.

или повеќе прашања? Кликнете Најчесто поставувани прашањаМинимална сума за нарачка: 100 УСД


Препорачани написи