STC-8080A+ termostati i shkrirjes së ftohjes është a kontrollues i temperaturës me kufi të lartë të ulët me 2 reletë dalëse.Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e kontrolluesit të temperaturës STC 8080A+

 • Kufiri i poshtëm dhe kufiri i sipërm përcaktojnë intervalin e synuar të temperaturës, nga -40 në 50 °C; Vendosini ato drejtpërdrejt me çelësin e shkurtoreve;
 • Vendosni parametrat e ekzistimit të NVM në memorien automatike, rifilloni të gjitha të dhënat pasi të ktheheni në punë, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
 • Kalibrim i rregullueshëm i temperaturës;
 • Kontrolloni ftohjen sipas temperaturës dhe kohës fikse të vonesës; kompresori punon 15 minuta dhe ndalon 30 minuta pas gabimit të sensorit;
 • Kontrolloni shkrirjen me kohë dhe shkrirjen artificiale të detyruar të disponueshme;
 • Alarmi nga kodi i gabimit në ekran dhe sinjalizuesi bërtet;
 • Kontrolloni alarmin sipas temperaturës.

Paneli i përparmë i kontrolluesit të shkrirjes STC-8080A+

blank Aktivizimi i kontrolluesit të temperaturës STC-8080a kontrollues i temperaturës stc-8080a


Diagrami i lidhjes së termostatit STC-8080A+

2020 Diagrami i ri i instalimeve elektrike të kontrolluesit dixhital të temperaturës STC 8080A 4cm
2020 Diagrami i ri i instalimeve elektrike të kontrolluesit dixhital të temperaturës STC 8080A+

Këshilla:

  1. Terminalet NC (3# dhe 6#) tregojnë pikën Normalisht të Mbyllur, nuk do të thotë "pika gjithmonë e ngushtë" siç shënuan disa fabrika të kontrolluesve të temperaturës, ju lutemi mos e keqkuptoni këtë; Mund ta lidhni këtë terminal me një dritë sinjalizuese, drita normalisht është e ndezur dhe do të fiket automatikisht kur ngarkesa përkatëse të funksionojë.
  2. Ju duhet të lidhni të gjithë telat e drejtpërdrejtë dhe të pavlefshëm në çdo port/terminal; ju mund të përdorni telin kërcyes në mënyrë të përshtatshme.

Diagrami i lidhjes së 8080A është i njëjtë me atë të 8080H, ashtu siç tregon GIF më poshtë. Stc8080h termostati i shkrirjes Video instalime elektrike nga haswill 720


STC 8080a 4 Kontrollues i temperaturës së ftohjes dhe shkrirjes Foto e instalimeve elektrike të termostatit të shkrirjes STC-8080A+ Diagrami i instalimeve elektrike të frigoriferit dhe komanduesit të shkrirjes stc-8080A+ Diagrami i vjetër i instalimeve elektrike STC-8080A+


Menyja e funksionit të kontrolluesit të temperaturës STC8080A+

KodiFunksioniMinMaksE paracaktuarNjësia
F1Temperatura për fillimin e frigoriferitF250-10°C
F2Temperatura për ndalimin e frigoriferit-40F1-20°C
F3Kalibrimi i temperaturës-550°C
F4Cikli i shkrirjes / Koha e intervalit0998Ora
F5Qëndrueshmëria / Kohëzgjatja e shkrirjes09920Min
F6Tejkalimi i vlerës më shumë se F1 për të aktivizuar alarmin05015°C
Si një qëllim universal kontrollues i temperaturës së shkrirjes, ofron funksionin bazë siç tregojnë tabelat e mësipërme. Njësia me një kohë vonese fikse për të mbrojtur kompresorin, vizitoni STC-8080H nëse keni nevojë për një kohë mbrojtëse të redaktueshme.

Si të vendosni temperaturën?

Gama e synuar e temperaturës u përcaktua nga "F1" te "F2" ; ju duhet të vendosni të dyja.

 • F1, fillon ftohja.
 • F2, mbaron ftohja.

Vepron

 1. Mbani tastin [SET] për 3 sekonda dhe kodi F1 do të shfaqet.
 2. Shtypni tastin [Lart] ose [Poshtë] për të marrë funksionin e synimit që dëshironi të përditësoni;
 3. Shtypni tastin [SET] për të kontrolluar vlerën ekzistuese; Mbani tastin [SET] ndërkohë shtypni tastin [Lart] ose [Poshtë] (çelës i përbërë) për të ndryshuar vlerën;
 4. Lëshoni të gjithë çelësat sapo të arrijë vlerën e synimit; Përsëriteni veprimin nga hapi 2 / 3 / 4 për të rregulluar parametrat e tjerë;
 5. Pas konfigurimit të të gjitha vlerave, shtypni tastin [RST] për të ruajtur të dhënat dhe për t'u kthyer në statusin normal të monitorit. Kujdes: vlera e modifikuar do të ruhet automatikisht dhe do të kthehet në gjendjen normale nëse nuk funksionon për 30 sekonda.

 

Video tutorial i funksionimit dhe cilësimit të STC8080A+

Mënyra e funksionimit dhe vendosjes së 8080A+ është po aq e njëjtë me kontrolluesin e shkrirjes 8080H, video mësimore e cilësimeve si më poshtë.


Kodi i gabimit STC 8080A+ dhe zgjidhja e problemeve

 • E1: njësia e memories e prishur
 • E2: gabim termistor
 • HH: 99°C < Temperatura e menjëhershme. < 120°C
Shumica e gabimeve mund të zgjidhen duke zëvendësuar një sensor të ri, ju lutemi gjeni më shumë zgjidhje nga manuali i mëposhtëm i përdoruesit.

Shkarkimi i manualit të përdorimit të kontrolluesit të temperaturës STC-8080A+

 

Manuali i përdorimit të termostatit STC 8080A+ në spanjisht

Manuali i përdorimit të Termostatit STC-8080A+ në español.pdf
Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.

Shënim: Ky udhëzim i përdoruesit është krijuar bazuar në Elitech STC-8080A termostat, nuk mund t'ju sigurojmë se kjo broshurë funksionon edhe për të njëjtat modele nga prodhues të tjerë.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar