Power-Strip-Termostat-STS-1211EU-për-shitje

STS-1211 është një rrip i rrymës plug-and-play brenda një chipset termostati; priza në panelin e përparmë mund të lidhë një frigorifer ose një ngrohës, statusi i fuqisë së të cilit do të kontrollohet nga vlera e paracaktuar e temperaturës, koha dhe parametra të tjerë.Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e termostatit dixhital STS-1211 janë si më poshtë:

  • Plug and Play, i lehtë për t'u përdorur;
  • Temperatura pikë e vendosjes dhe histereza përcaktimi i intervalit të temperaturës së synuar;
  • Kufiri individual i lartë/sipërm dhe i ulët/i ulët i pikës së caktuar të temperaturës i disponueshëm në listën e menysë Admin;
  • Futni NVM në parametrat e konfiguruar të memories automatike, rifilloni pasi të rikthehet energjia, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
  • Histerezë e rregullueshme e temperaturës, Koha e vonesës së kompresorit dhe kalibrimi i temperaturës;
  • Alarmi kur temperatura e dhomës tejkalon diapazonin e matshëm ose gabimin e sensorit;
  • Alarmi nga ulërima e sinjalizuesit dhe kodi i gabimit në ekran.

Kostumi i termostatit dixhital për të kontrolluar temperaturën e hapësirës së jetesës së zvarranikëve, akuariumit, etj.

Paneli i përparmë i termostatit të shiritit të energjisë STS-1211


Fikja e termostatit të shiritave të energjisë STS-1211
Termostat i shiritit të energjisë STS-1211 me një kabllo elektrike 100 cm dhe një kabllo sensori 200 cm (rreth 180 cm jashtë trupit)
Termostat i rripit të energjisë STS-1211 me fuqi vetë-testuese
Vetë-testimi i termostatit të brezit të energjisë STS-1211
Statusi i punës së termostatit të brezit të energjisë Haswill-Electron STS-1211
Termostat Haswill-Electron Power Strip STS-1211 – status normal i punës


Menyja e funksionit të termostatit të shiritit të energjisë STS-1211

KodiFunksioniMinimumiMaksimumiE paracaktuarNjësia
E01Kufiri i ulët për PS-40E216
E02Kufiri i sipërm për PSE111040
E03Histereza e temperaturës për ftohje11003
E04Histereza e temperaturës për nxehtësinë1103
E05Sekonda të vonesës së mbrojtjes për frigoriferin060030S
E06Kalibrimi i temperaturës = Temperatura reale - Temperatura e matur-20.020.00
F01Koha e qëndrueshme e këtij kontrolluesi funksionon0990Ora
F02Koha e qëndrueshme e këtij kontrolluesi nuk funksionon0998Ora
A01Nëse gabimi i sensorit, Hapësira kohore e ndezjes së prizës0600Min
A02Nëse gabimi i sensorit, Koha e fikjes së prizës16010Min

Manuali i termostatit të shiritit të energjisë STS-1211

blank

blank


Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar