TCC-8220A-komercial-temp-controller-for-Frigerate-and-Freeze-controller2

TCC-8220A është një kontrollues i temperaturës i programueshëm për qëllime komerciale me 2 reletë dalëse për kontrollin e temperaturës së kabineteve të ftohjes dhe ngrirjes.Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e termostatit me dy zona TCC-8220A:

 • Dritaret e dyfishta tregojnë temperaturën e dhomës së frigoriferit dhe ngrirësit veçmas në të njëjtën kohë;
 • butona të tipit të shtypur;
 • Tub dixhital LED me dritë të lartë;
 • Gama e kontrollueshme e temperaturës nga -30 në 20°C si parazgjedhje;
 • brenda 2 sensorëve NTC, gjatësia e paracaktuar 2 m, përfundon me një mbulesë metalike;
 • Paneli i përparmë akrilik luksoz.

Paneli i përparmë i termostatit me zonë të dyfishtë TCC-8220A

TCC-8220A-commercial-temp-controller-for-Frigerate-and-Freeze-control


Vendosja e termostatit me dy zona TCC-8220A

KodiFunksioniMinMaksE paracaktuarNjësia
E1Kufiri i poshtëm për vendosjen PS -30PS-05°C
E2Kufiri i sipërm për vendosjen PS PS2012°C
E3Histereza e temperaturës / Diferenca e Kthimit012005°C
E4Koha e vonesës së kompresorit00102Min
E5Kalibrimi i temperaturës-202000°C
F1Koha e qëndrueshme e shkrirjes016020Min
F2Cikli i shkrirjes / Koha e intervalit00240Ora
F4Modaliteti i shfaqjes gjatë shkrirjes:
01 Trego temperaturën e sensorit në çast;
02 tregon temperaturën e sensorit të momentit të fillimit të shkrirjes.
000101N/A
C1Kufiri i sipërm për alarminC212080°C
C2Kufiri i ulët për alarmin-45C1-25°C
C3Histereza e temperaturës së alarmit012002°C
C4Vonesa e orës së alarmit006002Min

Ka zona të dyfishta për çdo ndarje (dhomë të ftohtë dhe dhomë frigorifer) kontrolli i temperaturës në TCC-8220A, por menyja e funksionit të tyre është plotësisht e njëjtë me atë që tregon tabela e mësipërme.

Si të vendosni temperaturën e synimit?

Shtypni tastin "SET", më pas shtypni butonin "Lart" ose "Poshtë" për ta rregulluar atë; do të ruajë automatikisht dhe do të kalojë në ndërfaqen e leximit të menjëhershëm të temperaturës në 6 sekonda; nuk duhet të shtypni asnjë çelës për të ruajtur të dhënat.

Si të vendosni parametrat e tjerë?

Mbani shtypur tastin "SET" për 6 sekonda për të hyrë në listën e menysë së funksioneve; do të shihni "E1".


Diagrami i lidhjes së termostatit me zonë të dyfishtë TCC-8220A

Diagrami i lidhjes së kontrolluesit të temperaturës TCC-8220A gjerësia=


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit të madh Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Ne ofrojmë të gjitha kontrollues dixhital të temperaturës default në gradë Celsius, disa të disponueshme në Fahrenheit me MOQ të ndryshme.
 3. Parametri që krahason të gjithë kontrollorët industrialë
  Tabelat e kontrolluesve të temperaturës dixhitale me panel të madh
 4. Paketa
  Paketa standarde është zakonisht 20 KGS, ju lutemi na kontaktoni për detajet e modeleve specifike të produktit.
 5. Aksesorë
  Blini 5% ~ 10% pjesë këmbimi si kapëse dhe sensorë (nëse mund të hiqen) pasi stoku është një plan më i mirë.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

më shumë pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar