TCC-8220A-commercial-temp-controller-for-Refrigerate-and-Freeze-controller2

TCC-8220A е програмабилен контролер на температура за комерцијална намена со 2 излезни релеи за на Контрола на температурата на кабинетите за ладење и замрзнување.Минимална сума за нарачка: 100 УСД


Карактеристики на двозонскиот термостат TCC-8220A:

 • Двојните прозорци ја прикажуваат собната температура на фрижидерот и замрзнувачот одделно во исто време;
 • копчиња за тип притискање;
 • Високо светло LED дигитална цевка;
 • Контролиран температурен опсег од -30 до 20°C како стандардно;
 • во рамките на 2 NTC сензори, стандардна должина од 2 m, завршува со метална обвивка;
 • Делукс акрилен преден панел.

Преден панел на двозонски термостат TCC-8220A

TCC-8220A-commercial-temp-controller-for-Refrigerate-and-Freeze-control


Поставување на двозонскиот термостат TCC-8220A

КодФункцијаМинМаксСтандардноЕдиница
Е1Долна граница за поставување СП -30СП-05°C
Е2Горна граница за поставување СП СП2012°C
Е3Температурна хистереза / разлика во враќањето012005°C
Е4Време на одложување на компресорот00102Мин
Е5Калибрација на температурата-202000°C
Ф1Трајно време за одмрзнување016020Мин
F2Циклус на одмрзнување / Време на интервал00240Час
F4Режим на прикажување при одмрзнување:
01 Веднаш прикажете ја температурата на сензорот;
02 ја прикажува температурата на сензорот на почетниот момент на одмрзнување.
000101N/A
C1Горна граница за алармC212080°C
C2Долна граница за аларм-45C1-25°C
C3Хистереза на аларм температура012002°C
C4Доцнење на времето за аларм006002Мин

Постојат двојни зони за секој оддел (ладна соба и замрзнувач) контрола на температурата во TCC-8220A, но нивното мени за функции е целосно исто како што покажува горната табела.

Како да ја поставите намерната температура?

Притиснете го копчето „SET“, потоа притиснете го копчето „ГОРЕ“ или „Долу“ за да го прилагодите; тој автоматски ќе зачува и ќе излезе на интерфејсот за моментално отчитување на температурата за 6 секунди; не треба да притиснете ниту едно копче за да зачувате податоци.

Како да ги поставите другите параметри?

Држете го копчето „SET“ 6 секунди за да влезете во списокот со менито за функции; ќе видите „Е1“.


Дијаграм за поврзување на двозонскиот термостат TCC-8220A

дијаграм за поврзување на контролорот за температура TCC-8220A ширина=


Најчесто поставувани прашања за термостат за големи панели Haswill

 1. Како да ја добиете цената?
  Кликнете на копчето за пребарување и пополнете го формуларот, ќе добиете одговор за неколку часа.
 2. Целзиусови VS Фаренхајт
  Ние нудиме сите дигитални температурни контролери стандардно во Целзиусови степени, некои достапни во Фаренхајт со различни MOQ.
 3. Параметар што ги споредува сите индустриски контролори
  Табели за дигитални температурни контролери со голем панел
 4. Пакет
  Стандардниот пакет е обично 20 KGS, ве молиме контактирајте со нас за детали за специфичните модели на производи.
 5. Додатоци
  Купете резервни делови од 5% ~ 10%, како што се штипки и сензори (ако се отстранливи), бидејќи залихата е подобар план.
 6. Гаранција
  Стандардна едногодишна (продолжувачка) гаранција за квалитет на сите наши контролори, ние ќе понудиме бесплатна замена доколку најдеме дефект во квалитетот.
 7. Услуга за приспособување
  Ако не можете да најдете соодветен контролер на температурата на оваа веб-локација, ние ќе ви помогнеме да го развиете врз основа на нашите постоечки зрели производи;
  Благодарение на комплетниот кинески сет на поврзани индустриски синџири, нашите прилагодени термостати се со висок квалитет и ниска цена;
  MOQ е обично од 1000 парчиња. не двоумете се да контактирате со нас за услуги за прилагодување.

повеќе прашања? Кликнете Најчесто поставувани прашањаМинимална сума за нарачка: 100 УСД


Препорачани написи