2021-elitech-rc-5-usb-temperature-data-logger-recorder-for-sale-1

Elitech RC-5 është një regjistrues klasik i të dhënave të temperaturës që plotëson standardin GSP, duke matur dhe regjistruar temperaturën nga -30 në 70 ℃, maksimumin e kursimit të grupit të të dhënave 32000 dhe me klasë të lartë të papërshkueshëm nga uji. Paketa: 200 copë/CTN MOQ 1000 copë

Shuma minimale e porosisë: 200 USD


Origjinali Elitech Data Logger RC-5

2021 pse RC 5 është kaq popullor
2021 pse RC 5 është kaq popullor

Më shumë veçori

 • Regjistruesi i të dhënave të temperaturës i ripërdorshëm,
 • lexoni deri në 32,000 grupe të dhënash.
 • Gama e matjes: -30℃~70℃,
 • Saktësia deri në ±0,5℃ (-20℃~40℃)
 • Rezolucioni është 0,1°C
 • Njësia e temperaturës e ndërrueshme: ℃/℉
 • Hyni në PDF/CSV me softuerin falas Elitechlog.
 • Ekrani LCD tregon në kohë reale
 • Madhësia e fortë dhe kompakte është e përshtatshme për shumë sisteme magazinimi dhe transporti.
 • Porta USB e integruar, plug-and-play për qasje më të shpejtë në të dhënat e mbledhura në çdo proces të menaxhimit të zinxhirit të ftohtë.
 • chipset me konsum të ulët të energjisë, bateria mund të zgjasë të paktën 6 muaj duke punuar.
 • Pastroni ekranin e treguesit LCD

I përshtatshëm për industri të ndryshme si farmaceutikë, ushqim, shkenca e jetës, kuti ftohës, kabinete mjekësore, dollapë ushqimesh të freskëta, ngrirës ose laboratorë.


blank blank


2021 RC 5 me IP67 i papërshkueshëm nga uji
2021 RC-5 & RC-5+ me IP67 i papërshkueshëm nga uji

Regjistrues alternativë të të dhënave të temperaturës USB

U114 dhe U115 i njëjti funksion si RC-5, me kapacitet më të madh, U135monitoron jo vetëm temperaturën por regjistron edhe lagështinë relative.


Shuma minimale e porosisë: 200 USD


Artikujt e rekomanduar