DT-F100-дигитален-термометар-со-Не'рѓосувачки-сонда-за-храна-3-екран

DT-F100 е дигитален термометар за мерење на температурата на различна храна со нерѓосувачка сонда за храна, особено за скара, има корист како што следува:

  • Единицата °C/°F може да се префрли
  • Сонда од нерѓосувачки 10 cm
  • -50~300°C, Широк опсег на мерење на температурата
  • Бело и црно за изберете


Минимална сума за нарачка: 100 УСДПосетете го на YouTube

Минимална сума за нарачка: 100 УСД


Препорачани написи

Никој не е пронајден