DT-S100-termometër dixhital

DT-S110 dhe DT-S120 termometra dixhitalë janë matës të thjeshtë të temperaturës, zakonisht, përdoren për matjen e temperaturës së akuariumit (mbulimi i sensorit ABS) ose i dhomës (Mbulimi i sensorit metalik),

  • Dimensioni i kornizës: 55 × 42,5 × 16 mm ( W * H * D );
  • me kabllo sensor 100 cm; i personalizueshëm;
  • i ndërrueshëm ndërmjet butonit Celsius dhe Fahrenheit në DT-S120;
  • diapazoni i matjes së temperaturës: -50°C deri +70°C (-58°F deri + 176°F)


Shuma minimale e porosisë: 100 USD



Vizitojeni në Youtube

Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar

Nuk u gjet asnjë