DT-S100-дигитален термометар

DT-S110 и DT-S120 дигитални термометри се едноставни мерачи на температурата, обично се користат за мерење на температурата во аквариум (обвивка на сензор за ABS) или во просторија (покривање со метален сензор),

  • Димензии на рамката: 55 × 42,5 × 16 mm ( Ш * В * Д );
  • со сензорски кабел од 100 cm; приспособлив;
  • може да се префрли помеѓу копче Целзиусови и Фаренхајтови во DT-S120;
  • опсегот на мерење на температурата: -50°C до +70°C (-58 °F до + 176 °F)


Минимална сума за нарачка: 100 УСДПосетете го на YouTube

Минимална сума за нарачка: 100 УСД


Препорачани написи

Никој не е пронајден