STC-8080H ftohja shkrin termostatin është një kontrollues i temperaturës me kufi të lartë të ulët që ofron dy reletë dalëse; ofron kohën e programueshme të mbrojtjes së kompresorit dhe kohën e vonesës së alarmit të modifikueshme.Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e kontrolluesit të temperaturës STC-8080H

 • Kufiri i poshtëm dhe kufiri i sipërm përcaktojnë intervalin e synuar të temperaturës, nga -40 në 50 °C; Vendosini ato drejtpërdrejt me çelësin e shkurtoreve;
 • Vendosni parametrat e ekzistimit të NVM në memorien automatike, rifilloni të gjitha të dhënat pasi të ktheheni në punë, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
 • Kalibrim i rregullueshëm i temperaturës;
 • Kontrolloni ftohjen sipas temperaturës dhe të redaktueshme koha e vonesës; kompresori punon 15 minuta dhe ndalon 30 minuta pasi të gjendet gabimi i sensorit;
 • Kontrolloni shkrirjen me kohë dhe shkrirjen artificiale të detyruar të disponueshme;
 • Alarmi nga kodi i gabimit në ekran dhe sinjalizuesi bërtet;
 • Kontrolloni alarmin sipas temperaturës dhe kohës së vonesës së modifikueshme.

STC-8080H Kontrolluesi dixhital i temperaturës - Paneli i përparmë

Kontrollues i temperaturës 8080H

blank

Kontrollues i temperaturës STC-8080h


STC 8080H Diagrami i instalimeve elektrike të kontrolluesit të temperaturës

2020 Diagrami i ri i instalimeve elektrike të kontrolluesit dixhital të temperaturës STC 8080H 4cm
2020 Diagrami i ri i instalimeve elektrike të kontrolluesit dixhital të temperaturës STC 8080H

Këshilla:

 1. NC është një pikë mbyllje normalisht, ajo do të hapet kur ngarkesa është duke punuar, nuk do të thotë "gjithmonë pikë e mbyllur" siç kanë shënuar disa fabrika të kontrolluesve të temperaturës, ju lutemi mos e keqkuptoni këtë.
 2. Komponentët e brendshëm të këtij kontrolluesi të mundësuar nga 24V DC, ai nuk nxjerr energji elektrike AC; prandaj duhet të lidhni të gjithë telat e drejtpërdrejtë dhe të pavlefshëm në çdo port; ju mund të përdorni telin kërcyes në mënyrë të përshtatshme.
 3. Më poshtë është një video hap pas hapi se si të lidhni kontrolluesin 8080H

Stc8080h termostati i shkrirjes Video instalime elektrike nga haswill 720

STC-8080h-4-Controller-Cooling-and-Frosting-Temperature-Controller

Frigoriferi dhe kontrolluesi i shkrirjes stc-8080h Diagrami i instalimeve elektrike
Diagrami i lidhjes së vjetër STC–8080h

Menyja e funksionit të termostatit të shkrirjes STC-8080H

KodiFunksioniMinMaksE paracaktuarNjësia
F1Temperatura për fillimin e ftohjesF250-10°C
F2Temperatura për Ndalimin e Ftohjes -40F1-20°C
F3Kalibrimi i temperaturës-550°C
F4Koha e vonesës së kompresorit093Min
F5Tejkalimi i vlerës më shumë se F1 për të aktivizuar alarmin05015°C
F6Koha e vonesës së alarmit09920Min
F7Cikli i shkrirjes / Koha e intervalit0998Ora
F8Koha e qëndrueshme e shkrirjes09920Min
Ky kontrollues ofron dy opsione shtesë më shumë se STC-8080A+ kontrollues i shkrirjes së ftohjes. Ato janë koha e vonesës së redaktueshme për kompresorin dhe përcaktimi i kohës së vonesës së alarmit.

Si të vendosni temperaturën?

Gama e synuar e temperaturës u përcaktua nga "F1" te "F2" ; ju duhet të vendosni të dyja.

 • F1, fillon ftohja.
 • F2, mbaron ftohja.

Vepron

 1. Mbani tastin [SET] për 3 sekonda dhe kodi F1 do të shfaqet.
 2. Shtypni tastin [Lart] ose [Poshtë] për të marrë funksionin e synimit që dëshironi të përditësoni;
 3. Shtypni tastin [SET] për të kontrolluar vlerën ekzistuese; Mbani tastin [SET] ndërkohë shtypni tastin [Lart] ose [Poshtë] (çelës i përbërë) për të ndryshuar vlerën;
 4. Lëshoni të gjithë çelësat sapo të arrijë vlerën e synimit; Përsëriteni veprimin nga hapi 2 / 3 / 4 për të rregulluar parametrat e tjerë;
 5. Pas konfigurimit të të gjitha vlerave, shtypni tastin [RST] për të ruajtur të dhënat dhe për t'u kthyer në statusin normal të monitorit. Kujdes: vlera e modifikuar do të ruhet automatikisht dhe do të kthehet në gjendjen normale nëse nuk funksionon për 30 sekonda.

 

STC-8080H Video udhëzues për vendosjen e termostatit dixhital

Videoja e mëposhtme tregon se si të konfiguroni dhe përdorni kontrolluesin e shkrirjes 8080H Kjo video disponohet edhe në zëra të gjuhëve të tjera, zgjidhni atë nga këndi i sipërm djathtas i videos më poshtë


Kodi i gabimit të kontrolluesit të shkrirjes STC8080H dhe zgjidhja e problemeve

 • E1: njësia e memories e prishur
 • E2: gabim termistor
 • HH: 99°C < Temperatura e menjëhershme. < 120°C
Shumica e gabimeve mund të zgjidhen duke zëvendësuar një sensor të ri, ju lutemi gjeni më shumë zgjidhje nga manuali i mëposhtëm i përdoruesit.

Shkarkimi i manualit të përdorimit të termostatit STC 8080HManuali i përdorimit të termostatit STC 8080H në spanjisht

Manuali i përdorimit të Termostatit STC-8080H në español.pdf

Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.
Këshilla:
 • Mbi udhëzimin PDF është manuali i versionit anglisht për STC-8080h; Mund të gjeni versione spanjolle, ruse dhe të tjera (nëse ka) nga faqja e gjuhës përkatëse;
 • Ky udhëzim i përdoruesit është krijuar bazuar në Elitech STC-8080H; termostat, nuk mund t'ju sigurojmë se kjo broshurë funksionon edhe për të njëjtat modele nga prodhues të tjerë.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar