STC-2303 Termostati i shkrirjes së frigoriferit është një Termostat dixhital me kufi të lartë-të ulët me 2 reletë dalëse për lidhjen dhe kontrollin frigoriferin dhe shkrirjen njësi sipas temperaturës dhe kohës së paracaktuar.??Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Funksioni kontrollues i shkrirjes së avulluesit të STC-2303 termostat dixhital bazohet në përcaktimin e kohës dhe temperatura e ndalimit të shkrirjes vlera; ai anulon shkrirjen automatikisht sipas kohës dhe temperaturës.

Karakteristikat e kontrolluesit të temperaturës së shkrirjes STC-2303:

 • 6 çelësa të ndjeshëm ndaj prekjes;
 • Temperatura e ndezjes/fikjes së energjisë përcakton diapazonin e temperaturës së synuar, i vendos ato drejtpërdrejt me çelësat e shkurtoreve;
 • Vendosni parametrat e ekzistimit të NVM në memorien automatike, rifilloni të gjitha të dhënat pasi të ktheheni në punë, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
 • Kalibrim i rregullueshëm i temperaturës;
 • Kontrolloni ftohjen sipas temperaturës dhe kohës së vonesës së mbrojtjes së kompresorit të modifikueshëm; kompresori punon 15 minuta dhe ndalon 30 minuta pas gabimit të sensorit;
 • Kontrolloni shkrirjen sipas kohës dhe temperaturës dhe ofron 2 opsione të modalitetit të numërimit të kohës për ciklin e shkrirjes dhe shkrirjen artificiale të detyruar;
 • Jepni një kohë të redaktueshme të pikimit të ujit pas shkrirjes;
 • Alarmi nga kodi i gabimit në ekran dhe sinjalizuesi bërtet;
 • Kontrolloni alarmin e temperaturës së tepërt të dhomës së ngrirjes sipas kohës dhe temperaturës dhe ofron 2 lloje të modalitetit të numërimit të kohës për kohën e vonesës së alarmit.

Paneli i përparmë i STC-2303 shkrin kontrolluesin e temperaturës

blank blank blank


Diagrami i lidhjes së STC-2303 shkrin termostatin.

STC 2303 diagrami i lidhjes së kontrolluesit dixhital të temperaturës
STC 2303 diagrami i lidhjes së kontrolluesit dixhital të temperaturës
Haswill Electronics stc 2303 kontrollues i temperaturës 4 foto instalime elektrike
Kontrolluesi i temperaturës Haswill Electronics STC 2303 4 foto instalime elektrike


Menyja e funksionit të termostatit të shkrirjes STC-2303

KategoriaKodiFunksioniMinMaksE paracaktuarNjësia
ShkrirjaF1Koha e qëndrueshme e shkrirjes112030Min
F2Cikli i shkrirjes / Koha e intervalit 01206Ora
F3Cikli i shkrirjes / Modaliteti i numërimit të kohës së intervalit
011°C
0Shuma e kohës së punës së kontrollorit
1Shuma e kohës së punës së kompresorit
F4Koha e pikimit të ujit01203Min
F5Shkrirja nga010Min
0Elektrike-Termale
1Gaz i nxehtë
F6Temperatura e ndalimit të shkrirjes-405010°C
KompresorF9Koha e vonesës për mbrojtjen e kompresorit0100°C
Alarmi F10Koha e vonesës së alarmit nga ndezja e komanduesit0.124.02.0Ora
F11Alarmi mbi vlerën e temperaturës0505°C
F12Koha e vonesës së alarmit pas F10
(Numëroni kohën nga momenti i fundit F10)
012010Min
F13Kalibrimi i temperaturës-10100°C

Si të vendosni temperaturën për fillimin/ndalimin e ngarkesës?

 • Tasti [On Temp]: prekni këtë për të kontrolluar/redaktuar ekzistuesin [Vlera e temperaturës për të ndezur ngarkesën], karakterin "On Temp" ndriçimin;
 • Tasti [Off Temp]: prekni këtë për të kontrolluar/redaktuar [Vlera e temperaturës për të fikur ngarkesën] ekzistues, karakterin "Off Temp" ndriçimin.

Manuali i përdorimit të STC-2303 Shkarkimi i termostatit dixhital

Manuali i përdorimit të termostatit STC 2303 në spanjisht

Manual de usuario de Termostato STC-2303 në español.pdf
Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar