STC-2301 është një kontrollues dixhital i temperaturës me një linjë kufiri të lartë-të ulët, ofron 1 rele daljeje te kontrollin një frigorifer ose një ngrohës.Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e kontrolluesit të ftohjes ose ngrohjes STC-2301

 • 6 çelësa të ndjeshëm ndaj prekjes;
 • Temperatura e ndezjes/fikjes së energjisë përcakton diapazoni i temperaturës së synuar, vendosini ato drejtpërdrejt me çelësat e shkurtoreve;
 • Vendosni parametrat e ekzistimit të NVM në memorien automatike, rifilloni të gjitha të dhënat pasi të ktheheni në punë, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
 • Kalibrim i rregullueshëm i temperaturës;
 • Kontrolloni ftohjen sipas temperaturës dhe të modifikueshme Koha e vonesës së mbrojtjes së kompresorit; kompresori punon 15 minuta dhe ndalon 30 minuta pas gabimit të sensorit;
 • Alarmi nga kodi i gabimit në ekran dhe sinjalizuesi bërtet;
 • Kontrolloni alarmin e temperaturës së tepërt të dhomës së ngrirjes sipas kohës dhe temperaturës dhe ofron 2 lloje të modalitetit të numërimit të kohës për kohën e vonesës së alarmit.

Paneli i përparmë i kontrolluesit të temperaturës STC-2301 blank blank blank


Diagrami i instalimeve elektrike të kontrolluesit të temperaturës STC-2301

STC 2301 diagrami i lidhjes së kontrolluesit dixhital të temperaturës
STC 2301 diagrami i lidhjes së kontrolluesit dixhital të temperaturës

Diagrami i instalimeve elektrike të kontrolluesit të temperaturës Haswill Electronics STC 2301 4
Kontrolluesi i temperaturës Haswill Electronics STC 2301 4 foto instalime elektrike

Menyja e funksionit të kontrolluesit të temperaturës STC-2301

KodiFunksioniMinMaksE paracaktuarNjësia
F9Koha e vonesës vetëm për mbrojtjen e kompresorit0100Min
F10Koha e vonesës së alarmit nga ndezja e komanduesit0.124.02.0Ora
F11Alarmi mbi vlerën e temperaturës050.05.0°C
F12Koha e vonesës së alarmit pas F10
(Numëroni kohën nga momenti i fundit F10)
012010Min
F13 Kalibrimi = Real - Temperatura e matur-10.010.00°C
F140: Mënyra e Ftohjes;
1: Mënyra e ngrohjes
010N/A

Si të vendosni temperaturën e synuar?

Gama e synuar e temperaturës u përcaktua midis "TEMP ON". dhe "TEMP OFF".

Por F14 përcakton mënyrën e punës, si a kontrollues i ftohjes ose a kontrollues i ngrohjes, dhe diapazoni i synuar i temperaturës do të rishkruhet në vlerën e paracaktuar sapo të ndryshoni F14; Prandaj do të ishte më mirë të konfirmonit F14 së pari përpara se të konfiguroni parametrat e tjerë.

Si të vendosni temperaturën për fillimin/ndalimin e ngarkesës?

 • Tasti [On Temp]: prekni këtë për të kontrolluar/redaktuar ekzistuesin [Vlera e temperaturës për të ndezur ngarkesën], karakterin "On Temp" ndriçimin;
 • Tasti [Off Temp]: prekni këtë për të kontrolluar/redaktuar [Vlera e temperaturës për të fikur ngarkesën] ekzistues, karakterin "Off Temp" ndriçimin.

Manuali i përdorimit të kontrolluesit të temperaturës STC-2301 Shkarko

Manuali i përdorimit të termostatit STC 2301 në spanjisht

Manual de usuario de Termostato STC-2301 në español.pdf
Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar