AL8010h kontrollues i temperaturës së lartë 300 gradë

AL8010H është një kontrollues dixhital i temperaturës së lartë, kontrolli maksimal 300 ℃; e paracaktuar në Celsius, dhe rele dalëse 30A për fikjen/ndezjen e ngrohësit, mbartin maksimal 6600W me 220V, ose 3300W me 110V.

Çmimi këtu nuk përfshijnë sensor termistor. Ju lutemi renditni kërkesat tuaja në zonën e mëposhtme për të marrë një kuotim,Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e AL8010H

 • Dy lloje të metodave të instalimeve elektrike, Tensioni i fuqisë hyrëse për kontrolluesin dhe ngarkesa me tela, mund të jenë të ndryshme;
 • Pika e caktuar e temperaturës (0 deri në 300 ℃) dhe histereza për të përcaktuar intervalin e synuar të temperaturës dhe kufirin e lartë dhe të ulët të pikës së caktuar të temperaturës në dispozicion;
 • Vendosni NVM në memorien automatike parametrat ekzistues, rifilloni të gjitha të dhënat pasi të ktheheni, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
 • Kalibrim i rregullueshëm i temperaturës;
 • Koha e vonesës së mbrojtjes së kompresorit e modifikueshme;
 • Alarmi sipas kodit të gabimit në ekran (pa sinjalizues brenda) pasi temperatura e sensorit tejkalon diapazonin e matshëm ose gabimin e sensorit.

Paneli i përparmë i termostatit AL8010H

blank

blank

blank


Diagrami i lidhjes së kontrolluesit të temperaturës së lartë AL8010H

Kjo njësi ka dy mënyra të lidhjes së kabllove

 • diagrami i lidhjes së majtë me të njëjtin furnizim me energji hyrëse 220V,
 • Diagrami i duhur me tensione të ndryshme, ngarkesat mund të lidhin 110 V, por kontrolluesi duhet të fuqizojë 220 V (supozoni se blini 220 V, mund të blini edhe versione të tjera, p.sh. 24v)
Diagramet e lidhjeve të reja AL8010H 2021
Diagramet e lidhjeve të reja AL8010H 2021
Foto e instalimeve elektrike të kontrolluesit dixhital të temperaturës së lartë AL8010H
Foto e instalimeve elektrike të kontrolluesit të temperaturës së lartë AL8010H

Menyja e funksionit të kontrolluesit të temperaturës së lartë AL8010H

KodiFunksioniMinMaksE paracaktuarNjësia
HCMënyra e ftohjes ose e ngrohjesCHCN/A
DHistereza e temperaturës / Diferenca e Kthimit1155°C
LSKufiri i ulët për pikën e caktuar0PS0°C
HSKufiri i sipërm për pikën e caktuarPS300300°C
CAKalibrimi i temperaturës-550°C
PTKoha e vonesës së mbrojtjes për frigoriferin0101Min
Metodat për të vendosur temperaturën e synuar njësoj si kontrolluesi AL8010F, klikoni këtu për të parë udhëzimet e funksionimit.

Kodi i gabimit të AL8010H

Nuk ka sinjalizues brenda kontrolluesit të temperaturës AL8010H. Prandaj, ai thjesht tregon kodin e gabimit në ekran.

 1. "– – –” do të thotë gabim i sensorit ose qark i hapur;
 2. "HHH” shkaktohet nga temperatura e dhomës që tejkalon kufirin e sipërm ose qarkun e shkurtër të sensorit;
 3. "LLL” nënkupton temperaturën e matur nga termistori më e ulët se qarku i shkurtër i kufizuar ose sensori i poshtëm;

Shkarkoni manualin e përdorimit të termostatit me temperaturë të lartë AL8010H

Manuali i përdorimit të termostatit AL8010H në spanjisht

Manuali i përdorimit të Termostatit AL8010H në español.pdf
Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.

Këshillë: Ky udhëzim i përdoruesit është krijuar bazuar në termostatin Elitech AL8010H, nuk mund t'ju sigurojmë që kjo broshurë funksionon edhe për të njëjtat modele nga prodhues të tjerë.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar