AL8010F-TERMOSTAT-PER-SHITJE_tn

Termostati AL8010F zotëron 1 stafetë dalëse për të lidhur dhe kontrolluar statusin e furnizimit me energji elektrike të frigorifer ose një ngrohës, diapazoni i kontrollueshëm i temperaturës nga -50 në 120 ℃.Shuma minimale e porosisë: 100 USD


Karakteristikat e AL8010F
 • Dy lloje të metodave të instalimeve elektrike, Tensioni i fuqisë hyrëse për këtë kontrollues i tempullit dhe ngarkesa mund të jetë e ndryshme;
 • Temperatura pikë e caktuar (-50 deri në 120 ℃) dhe histereza për të përcaktuar intervalin e synuar të temperaturës dhe kufirin e lartë dhe të ulët të pikës së caktuar të temperaturës në dispozicion;
 • Vendosni parametrat e ekzistimit të NVM në memorien automatike, rifilloni të gjitha të dhënat pasi të ktheheni në punë, nuk keni nevojë ta konfiguroni përsëri;
 • Kalibrim i rregullueshëm i temperaturës;
 • E redaktueshme Koha e vonesës së mbrojtjes së kompresorit;
 • Alarmi sipas kodit të gabimit në ekran (pa sinjalizues brenda) pasi temperatura e sensorit tejkalon diapazonin e matshëm ose gabimin e sensorit.

Paneli i përparmë i termostatit AL8010F

blank

blank

blankRezolucioni është 0,1 °C nga 0 në 99,9, vetëm 1 °C jashtë këtij diapazoni, pasi vetëm 3 tuba dixhitalë në ekran.


Diagrami i instalimeve elektrike të kontrolluesit të temperaturës AL8010F

Kjo njësi ka dy mënyra për të lidhur instalime elektrike

 • diagrami i lidhjes së majtë me të njëjtin furnizim me energji hyrëse 220V,
 • Diagrami i duhur me tensione të ndryshme, ngarkesat mund të lidhin 110 V, por kontrolluesi duhet të fuqizojë 220 V (supozoni se blini 220 V, mund të blini edhe versione të tjera, p.sh. 24v)
2021 Diagramet e reja të lidhjeve AL8010F
2021 Diagramet e reja të lidhjeve AL8010F
Termostati dixhital AL8010F për rregullimin e temperaturës duke kontrolluar statusin e punës së ngarkesës së ngrohjes ose ftohjes - diagrami i lidhjes dhe foto
AL8010F Termostati – foto diagrami i lidhjeve elektrike

Menyja e funksionit të kontrolluesit të temperaturës AL8010F

KodiFunksioniMinMaksE paracaktuarNjësia
HCMënyra e ftohjes ose e ngrohjesCHC
DHistereza e temperaturës / Diferenca e Kthimit1155°C
LSKufiri i ulët për pikën e caktuar-50PS-50°C
HSKufiri i sipërm për pikën e caktuarPS120120°C
CAKalibrimi i temperaturës-550°C
PTKoha e vonesës së mbrojtjes për ftohje0101Min

Si të vendosni intervalin e synuar të temperaturës?

Gama e synuar e temperaturës përbëhet nga dy pjesë: "SP - D" si fundi, dhe "SP + D" si linjë e sipërme, prandaj, duhet të vendosni si "PS" dhe "D”(Histereza)

 • SP është pika e caktuar e temperaturës; kontrollojeni duke shtypur tastin "vendos" në gjendje normale pune, më pas konfigurojeni duke shtypur butonat "LART" dhe "POSHTË"; Shtypni tastin "RST" për të ruajtur të dhënat e reja.
 • Mbani tastin "vendos" për 3 sekonda për të hyrë në ndërfaqen e menysë së funksionit, zbuloni "D”, dhe ndryshoni atë, mos harroni të ruani vlerën e re.
 • Kur HC = C, është modaliteti i kontrolluesit të ftohjes, "PT” (koha e mbrojtjes për kompresorin) funksionon opsioni;
 • pula HC = H, është vetëm a kontrollues i ngrohjes; tëPT është e padobishme.

Kodi i gabimit të AL8010F

Nuk ka sinjalizues brenda kontrolluesit të temperaturës AL8010F. Prandaj, ai thjesht tregon një kod gabimi në ekran.

 1. "– – –” do të thotë gabim i sensorit ose qark i hapur;
 2. "HHH” shkaktuar nga temperatura e dhomës tejkalon qarkun e shkurtër të sipërm të kufizuar ose të sensorit;
 3. “LLL” nënkupton temperaturën e matur nga termistori më e ulët se qarku i shkurtër i kufizuar ose sensori i poshtëm;

Manuali i përdorimit të kontrolluesit AL 8010F Shkarko

Manuali i përdorimit të termostatit AL8010F në spanjisht

Manuali i përdorimit të Termostatit AL8010F në español.pdf
Ju lutemi, kini parasysh se faqja angleze shfaq vetëm versionin anglisht të manualit të përdorimit, ju lutemi kaloni në faqen përkatëse të gjuhës për të shkarkuar manualin PDF në gjuhë të tjera.

Këshillë: Ky udhëzim i përdoruesit është krijuar bazuar në termostatin Elitech AL8010F, nuk mund t'ju sigurojmë se kjo broshurë funksionon edhe për të njëjtat modele nga prodhues të tjerë.

 


Pyetjet e shpeshta të termostatit të panelit kompakt Haswill

 1. Si të merrni çmimin?
  Klikoni butonin e kërkesës dhe përfundoni formularin, do të merrni një përgjigje brenda disa orësh.
 2. Celsius VS Fahrenheit
  Të gjithë kontrollorët tanë dixhitalë të temperaturës default në gradë Celsius, dhe një pjesë e tyre është e disponueshme në Fahrenheit me sasi të ndryshme të porosive minimale.
 3. Krahasimi i parametrave
  Tabelat e kontrolluesve dixhital të temperaturës me panele kompakte
 4. Paketa
  Paketa standarde mund të ngarkojë 100 PCS / CTN kontrollues dixhital të temperaturës.
 5. Aksesorë
  Ne ju sugjerojmë të blini pjesë këmbimi 5% ~ 10% si kapëse dhe sensorë si stok.
 6. Garancia
  Garancia e paracaktuar e cilësisë njëvjeçare (e zgjatur) për të gjithë kontrollorët tanë, ne do të ofrojmë një zëvendësim pa pagesë nëse konstatohet një defekt i cilësisë.
 7. Shërbimi i personalizimit
  Nëse nuk mund të gjeni një kontrollues të përshtatshëm të temperaturës në këtë faqe interneti, Ne do t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë bazuar në produktet tona ekzistuese të pjekura;
  Falë grupit të plotë të zinxhirëve të industrisë përkatëse të Kinës, termostatët tanë të personalizuar janë të cilësisë së lartë dhe çmimit të ulët;
  MOQ është zakonisht nga 1000 copë. mos hezitoni të na kontaktoni për shërbimet e personalizimit.

apo me shume pyetje? Klikoni Pyetjet e shpeshtaShuma minimale e porosisë: 100 USD


Artikujt e rekomanduar