Rreth

Haswill Electronics (Kerda Electrical) është një kompani kontinentale kineze, ne ofrojmë për të matur dhe kontrolluar zgjidhje që lidhen me temperaturën, lagështinë, kohën dhe dritën që nga viti 2010; Me marrëdhënie miqësore bashkëpunimi me prodhuesit në Kinë, ne po ndihmojmë shpërndarësit dhe përdoruesit e vegjël që të marrin produkte direkt nga Kina me një çmim më të ulët dhe shërbimin e dorëzimit në kohë.

Produktet kryesore mbulojnë termometrat dixhitalë, kontrolluesit dixhital të temperaturës, regjistruesit e të dhënave të temperaturës dhe lagështisë, njësitë ftohëse dhe termo-higrometrat elektrikë për qëllime banimi, komerciale dhe industriale.

Ato u përdorën gjerësisht në ruajtjen dhe përpunimin e ushqimit, p.sh. produkte bujqësore, mish dhe shpendë, lule, ushqim deti, qumësht, mbulojnë ruajtjen e gjakut, farmaceutikët, provat klinike dhe vaksinat, gjithashtu ofrojnë produkte të përshtatshme për HVAC, akuariume dhe zvarranikë pajisje, dhomë sauna dhe spa për këmbë dhe më shumë.

Shitet termometra dixhital
Termometra dhe higrometra dixhitalë
blank
Personalizo kontrolluesin e temperaturës nga Kina
blank
Kontrollues i temperaturës në panel kompakt
blank
Kostum kontrollues klimatik për zvarranikët
blank
Pajisja e monitorimit dhe regjistrimit të temperaturës