Haswill Electronics

Furnizues i termometrit dixhital, regjistruesit të të dhënave të temperaturës dhe kontrolluesit elektronik të temperaturës nga Kina

Dërgesë me Express

(Nga FedEx / UPS / DHL / EMS / FBA)

nga 100 USD, 5 ~ 10 ditë arritje

Regjistruesi dixhital i të dhënave

Haswill Regjistruesi i të dhënave të temperaturës

Regjistruesi i temperaturës

Dixhitale termometri regjistrimi i të dhënave me USB, i ripërdorshëm, regjistron maksimumi 48000 grupe të temperaturagrupi i të dhënave, zakonisht është regjistrimi i të dhënave për vaksinat dhe frigoriferin.

Gama e temperaturës nga -30 ℃ në 70 ℃.

Haswill Lagështia e të dhënave Logger png

Regjistrues i lagështisë

Dixhitale higrometër regjistrimi i të dhënave me USB, i ripërdorshëm, regjistron maksimumi 48000 grupe të lagështia dhe temperatura grupi i të dhënave, zakonisht dhoma ngrirëse, regjistrimi i të dhënave për ushqimet e detit.

Gama e temperaturës nga -30 ℃ në 70 ℃.
Gama e lagështisë nga 1% në 99,9% RH.

Termostati dixhital

Shitet kontrollues i temperaturës i programueshëm për qëllime universale nga Kina

Termostat universal

Minimumi i kontrollit -50 °C
Kontrolli maksimal i 300 °C

Për të gjitha qëllimet dhe profesionale

Kontrolloni ngrohësin, frigoriferin, shkrirësin, alarmin e jashtëm dhe ventilatorin e avullimit; Për dhomën e ngrirësit, rezervuarin e fermentimit, akuariumin, etj.

Termostat i Rripit të Energjisë

Minimumi i kontrollit -40 °C
Kontrolli maksimal i 110 °C

Familjare dhe e thjeshte

Prizë dhe luaj; Funksionim i lehtë; Ngrohës kontrolli, Frigorifer, për zvarranikët, akuariumi, etj.

Ngrohje ose frigorifer me termostat inteligjent Haswill Electronics STS-1211
Shitet kontrollues i temperaturës komerciale në Kinë

Termostat komercial

-30 °C Min Kontroll
Kontrolli maksimal i 30 °C

Komercial dhe i Integrueshëm

Kompresori i kontrollit dhe drita; Për Ruajtjen e Ftohtë të Ushqimit/Frigorifer Ekspozues, Kabinetin e Barnave / Vaksinave, etj.

 

Termometër dixhital

Shitet termometër BBQ nga Kina ka vullnet

Termometri i ushqimit

BBQ, Gatim Kuzhine, Qumësht, Ujëmatës

Termometri i rezervuarit të peshkut

monitoroni temperaturën e akuariumit

Termometër dixhital për akuarium me çmim të ulët
Shitet termometër makine nga Kina

Termometri i makinës

Trego temperaturën e automjetit brenda/jashtë

Termometri laboratorik

Termometër dixhital me sondë, mbulesë inox

Termometri laboratorik nga Kina ka vullnet
Ora dixhitale e termometrit jashtë 3 në 1 nga Kina

Termometri i orës

Matësi i temperaturës dhe Ora e kohës 2 në 1

Termometër LED

Matësi i temperaturës me font të kuq me dritë të lartë

Termometër dixhital LED
Fabrika e termometrit dixhital të regjistruesit të të dhënave dhe kontrolluesit të temperaturës tregojnë se Kina ka vullnet elektronik
Fabrika e regjistrimit të të dhënave të temperaturës, termometrit dixhital dhe kontrolluesit të temperaturës – Kina ka vullnet elektronik
Kthehu në fillim Haswill Electronics