STC-2303 Термостатот за одмрзнување на фрижидерот е a дигитален термостат со висока ниска граница со 2 излезни релеи за поврзување и контролирање фрижидерот и одмрзнувањето единица според претходно поставената температура и време.??Минимална сума за нарачка: 100 УСД


Функцијата за контрола на одмрзнување на испарувачот на STC-2303 дигитален термостат се заснова на поставувањето на времето и на температура на стоп-одмрзнување вредност; автоматски го заобиколува одмрзнувањето според времето и температурата.

Карактеристики на контролерот за температура на одмрзнување STC-2303:

 • 6 копчиња чувствителни на допир;
 • Температурата за вклучување/исклучување го одредува целниот температурен опсег, поставете ги директно со копчињата за кратенки;
 • Вметнете NVM во автоматската меморија постојат параметри, продолжете со сите податоци откако ќе се вратите, не треба повторно да ги конфигурирате;
 • Прилагодлива калибрација на температурата;
 • Контролирајте го ладењето според температурата и времето на одложување на заштитата на компресорот што може да се уредува; компресорот работи 15 минути и запира 30 минути по грешка на сензорот;
 • Контролирајте го одмрзнувањето по време и температура и нуди 2 опции за режим на броење време за циклус на одмрзнување и достапно вештачко принудно одмрзнување;
 • Обезбедете време за капење вода што може да се уредува по одмрзнувањето;
 • Аларм по код за грешка на екранот, а звучникот вреска;
 • Контролирајте го алармот за прекумерна температура во замрзнувачот по време и температура и нуди 2 типа на режим на броење време за времето на одложување на алармот.

Предниот панел на STC-2303 го одмрзнува регулаторот за температура

blank blank blank


Дијаграм за поврзување на STC-2303 го одмрзнува термостатот.

Дигитален дијаграм за поврзување на контролорот за температура STC 2303
Дигитален дијаграм за поврзување на контролорот за температура STC 2303
Haswill Electronics stc 2303 температурен контролер 4 жици слика
Haswill Electronics STC 2303 температурен контролер 4 жици слика


Мени за функции на термостатот за одмрзнување STC-2303

КатегоријаКодФункцијаМинМаксСтандардноЕдиница
ОдмрзнувањеФ1Трајно време за одмрзнување112030Мин
F2Циклус на одмрзнување / Време на интервал 01206Час
F3Режим на Циклус на одмрзнување / Броење на време на интервал
011°C
0Збирот на работното време на контролорот
1Збирот на работното време на компресорот
F4Време на капење вода01203Мин
F5Одмрзнување од страна010Мин
0Електрично-термички
1Топол гас
F6Температура за стопирање на одмрзнување-405010°C
КомпресорF9Време на одложување за заштита на компресорот0100°C
Аларм F10Време на одложување на алармот од вклучувањето на контролорот0.124.02.0Час
F11Вредност на над-температура на алармот0505°C
F12Време на одложување на алармот по F10
(брои време од моментот на F10 завршено)
012010Мин
F13Калибрација на температурата-10100°C

Како да ја поставите температурата за стартување/запирање на товарот?

 • Копче [On Temp]: допрете го ова за да го проверите/уредите постоечкото [Temperature value to Turn-on the Load], знакот „On Temp“ осветлување;
 • Копче [Off Temp]: допрете го ова за да го проверите/уредите постојното [Temperature value to Turn-off the Load], знакот „Off Temp“ осветлување.

Упатство за употреба на STC-2303 Преземи дигитален термостат

Упатство за употреба на термостат STC 2303 на шпански

Manual de usuario de Termostato STC-2303 en español.pdf
Имајте предвид дека на англиската страница се прикажува само англиската верзија на упатството за корисникот, ве молиме префрлете се на соодветната јазична страница за да го преземете прирачникот PDF на други јазици.

 


Најчесто поставувани прашања за термостат со компактен панел Haswill

 1. Како да ја добиете цената?
  Кликнете на копчето за пребарување и пополнете го формуларот, ќе добиете одговор за неколку часа.
 2. Целзиусови VS Фаренхајт
  Сите наши дигитални контролори за температура стандардно во Целзиусови степени, а дел од нив се достапни во Фаренхајт со различни минимални количини на нарачки.
 3. Споредба на параметри
  Компактни панелни табели за дигитални контролери за температура
 4. Пакет
  Стандардниот пакет може да вчита 100 компјутери / CTN дигитални контролери за температура.
 5. Додатоци
  Ви предлагаме да купите резервни делови од 5% ~ 10% како штипки и сензори како залиха.
 6. Гаранција
  Стандардна едногодишна (продолжувачка) гаранција за квалитет на сите наши контролори, ние ќе понудиме бесплатна замена доколку најдеме дефект во квалитетот.
 7. Услуга за приспособување
  Ако не можете да најдете соодветен контролер на температурата на оваа веб-локација, ние ќе ви помогнеме да го развиете врз основа на нашите постоечки зрели производи;
  Благодарение на комплетниот кинески сет на поврзани индустриски синџири, нашите прилагодени термостати се со висок квалитет и ниска цена;
  MOQ е обично од 1000 парчиња. не двоумете се да контактирате со нас за услуги за прилагодување.

или повеќе прашања? Кликнете Најчесто поставувани прашањаМинимална сума за нарачка: 100 УСД


Препорачани написи