10K-TPE-covering-NTC-sensor-cable-thermistor-for-digital-temperature-controller-from-haswill

NTC сензор со кабел за дигитални контролери за температураМинимална сума за нарачка: 100 УСД


главно следниве типови:

 • Универзален сензор -10 илјади, стандардно 2 m, црна боја со TPE покривни краеви и кабел, одговара на повеќето дигитални температурни контролери во оваа категорија освен AL8010; моделите за поддршка се како што следува STC-1000, STC-100A, STC-200+, STC-2301, STC-2302, STC-2303, STC-2304, STC-8080A+, STC-8080H, STC-9100, STC-9200.
 • AL8010F сензор-10 илјади, стандардно 2 m, црна боја со метални прекривки краеви, одговараат само на AL8010F;
 • AL8010H сензор-100 илјади, стандардно 2 m, бела боја и обично со метални завршетоци, одговараат само на AL8010H, контролер за висока температура, достапни различни кабли/жица според способноста за носење максимална температура, на пр.;
  • ПВЦ жица максимум 105 °C
  • Тефлонска жица максимум 180 °C
  • Метална плетенка макс 300°C

Внимание: Термисторот со метални капачиња се попроводливи, ве молам не ги користете во вода или други течности кога напонот е поголем од 36V; изберете го TPE покриениот сензор како замена.

 


Најчесто поставувани прашања за термостат со компактен панел Haswill

 1. Како да ја добиете цената?
  Кликнете на копчето за пребарување и пополнете го формуларот, ќе добиете одговор за неколку часа.
 2. Целзиусови VS Фаренхајт
  Сите наши дигитални контролори за температура стандардно во Целзиусови степени, а дел од нив се достапни во Фаренхајт со различни минимални количини на нарачки.
 3. Споредба на параметри
  Компактни панелни табели за дигитални контролери за температура
 4. Пакет
  Стандардниот пакет може да вчита 100 компјутери / CTN дигитални контролери за температура.
 5. Додатоци
  Ви предлагаме да купите резервни делови од 5% ~ 10% како штипки и сензори како залиха.
 6. Гаранција
  Стандардна едногодишна (продолжувачка) гаранција за квалитет на сите наши контролори, ние ќе понудиме бесплатна замена доколку најдеме дефект во квалитетот.
 7. Услуга за приспособување
  Ако не можете да најдете соодветен контролер на температурата на оваа веб-локација, ние ќе ви помогнеме да го развиете врз основа на нашите постоечки зрели производи;
  Благодарение на комплетниот кинески сет на поврзани индустриски синџири, нашите прилагодени термостати се со висок квалитет и ниска цена;
  MOQ е обично од 1000 парчиња. не двоумете се да контактирате со нас за услуги за прилагодување.

или повеќе прашања? Кликнете Најчесто поставувани прашањаМинимална сума за нарачка: 100 УСД


Препорачани написи