2021-elitech-rc-5-usb-temperature-data-logger-recorder-for-sale-1

Elitech RC-5 е класичен температурен логатор на податоци кој го исполнува стандардот GSP, мери и снима температура од -30 до 70 ℃, максимално заштеда од 32000 податоци низа и со висока водоотпорна класа. Пакет: 200 ЕЕЗ/CTN MOQ 1000 ЕЕЗ

Минимална сума за нарачка: 200 УСД


Оригинален Elitech Data Logger RC-5

2021 година зошто RC 5 е толку популарен
2021 година зошто RC 5 е толку популарен

Повеќе карактеристики

 • Логер на податоци за температура за повеќекратна употреба,
 • прочитајте до 32.000 низи со податоци.
 • Мерен опсег: -30℃~70℃,
 • Точност висока до ±0,5℃ (-20℃~40℃)
 • Резолуцијата е 0,1°C
 • Температурна единица што се менува: ℃/℉
 • Пристапете до PDF/CSV со бесплатниот софтвер Elitechlog.
 • LCD екранот го прикажува реалното време
 • Цврстата и компактна големина е соодветна за многу системи за складирање и транспорт.
 • Вградена USB порта, plug-and-play за побрз пристап до податоците собрани во секој процес на управување со ладен синџир.
 • Чипсет со мала потрошувачка на енергија, батеријата може да трае најмалку 6 месеци.
 • Исчистете го ЛЦД-индикалниот дисплеј

Погоден за различни индустрии како што се фармацевтски производи, храна, наука за животот, кутии за ладилници, медицински кабинети, кабинети за свежа храна, замрзнувачи или лаборатории.


blank blank


2021 RC 5 со IP67 водоотпорен
2021 RC-5 & RC-5+ со IP67 водоотпорен

Алтернативни USB логери на податоци за температура

U114 и U115 истата функција како RC-5, со поголем капацитет, U135ја следи не само температурата туку и ја евидентира релативната влажност.


Минимална сума за нарачка: 200 УСД


Препорачани написи