Ние нудиме OEM услуга; Добредојдени сте да го приспособите Прирачникот/Упатството за дигитален контролер за температура; ве молам научете

  • MOQ: 1000 ЕЕЗ, чекор +100 ЕЕЗ;
  • трае 2-5 дена;
  • Ќе го добиете уредувањето MS Docx или Прирачник за формат PDF за менување, промена на логото, името на компанијата, форматот итн.;
  • Можете исто така да дизајнирате нов прирачник и да споделите PDF формат со нас за печатење;
  • Двострана светла хартија, големина А4.


Минимална сума за нарачка: 100 УСД


Препорачани написи

Никој не е пронајден