Haswill Electronics

Добавувач на дигитален термометар, дневник за податоци за температура и електронски контролер на температура од Кина

Испорака со Експрес

(Од FedEx / UPS / DHL / EMS / FBA)

од 100 УСД, досег од 5 до 10 дена

Дигитален дневник на податоци

Хасвил Дневник на податоци за температура

Дневник на температурата

Дигитален термометар логер на податоци со USB, за повеќекратна употреба, макс снима 48000 групи на температураниза на податоци, обично се вакцини и лагер на податоци за фрижидер.

Температурен опсег од -30 ℃ до 70 ℃.

Haswill Податоци за влажност Дневник png

Логер за влажност

Дигитален хигрометар логер на податоци со USB, за повеќекратна употреба, макс снима 48000 групи на влажност и температура низа со податоци, типично замрзнувач, логер на податоци за морска храна.

Температурен опсег од -30 ℃ до 70 ℃.
Опсег на влажност од 1% до 99,9% RH.

Дигитален термостат

Се продава програмабилен контролер за температура за универзална намена од Кина

Универзален термостат

-50 °C Мин. Контрола
300 °C Макс контрола

Сенаменско и професионално

Контролен грејач, фрижидер, одмрзнувач, надворешен аларм и вентилатор за испарување; За просторија за замрзнување, резервоар за ферментација, аквариум итн.

Термостат за напојување

-40 °C Мин. Контрола
110 °C Макс контрола

Домаќинство и едноставно

Plug and Play; Лесно ракување; Контролен грејач, фрижидер, за влекачи, аквариум итн.

Haswill Electronics STS-1211 паметен термостат за греење или ладење
Се продава комерцијален контролер за температура во Кина

Комерцијален термостат

-30 °C Мин. Контрола
Максимална контрола на 30 °C

Комерцијални и интегрирани

Контролен компресор и светлина; За ладно складирање на храна/фрижидер со екран, ормар за лекови/вакцини итн.

 

Дигитален термометар

BBQ термометар за продажба од Кина има волја

Термометар за храна

Скара, готвење во кујна, млеко, водомер

Термометар за резервоар за риби

следете ја температурата на аквариумот

дигитален термометар за аквариум ниска цена
Се продава автомобилски термометар од Кина

Термометар за автомобил

Прикажете ја температурата на внатре/излез моторно возило

Лабораториски термометар

Дигитален термометар со сонда, не'рѓосувачка обвивка

лабораториски термометар од Кина има волја
дигитален надворешен термометар часовник 3 во 1 од Кина

Термометар со часовник

Мерач на температура и часовник на време 2 во 1

LED термометар

Мерач на температура со високо светло црвен фонт

Дигитален LED термометар
Даталогер дигитален термометар и температура контролер фабриката покажуваат Кина има волја електроника
Фабрика за логер на податоци за температура, дигитален термометар и контролер на температура - Кина има волја за електроника
Вратете се на почетокот Haswill Electronics